Veluxen

l

Velux installateur in Izegem en ruime omgeving

Velux is het toonaangevende merk voor allerhande dakramen. Van de standaard kipramen, tot uitklapbare vensters en intussen ook al koepels voor op een plat dak. Velux staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten.

Met een Velux dakkoepel kunt u de look van uw aanbouw in een oogopslag veranderen van duister naar een lichtrijke, ruim uitziende ruimte.

Dakramen in een hellend dak zijn dan weer ideaal om van uw zolder een volwaardige ruimte te maken. Met meerdere dakramen deel je je zolder vlot in in verschillende slaapkamers. Dit zorgt niet alleen voor een lichtrijke, goed geventileerde ruimte, maar doet de waarde van uw woning ook stijgen, mocht u ooit de intentie hebben om het te verkopen.

Ons gedreven team dakwerkers installeert al uw Velux ramen met de grootste zorg. Heeft u vragen over het type Velux of waar u het best uw dakraam laat plaatsen? Dan komen we graag bij u langs om de mogelijke opties te bekijken en u professioneel advies te geven. Ook maken we met plezier een vrijblijvende, gratis offerte voor u op.

Wij bieden u vakkundig geplaatste Veluxen door een ervaren team, en dit tegen hoogst concurrentiƫle prijzen.

Velux Voordelen

Bij Dakwerken Izegem kiezen we voor alle dakramen resoluut voor Velux omdat dit merk het best aansluit bij onze eisen op het vlak van kwaliteit, gebruikvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Om onze overtuiging kracht bij te zetten, geven we graag een kort overzicht van de verschillende voordelen.

Gemakkelijke Installatie
Gemakkelijke Installatie

Het plaatsen van een Velux raam is voor een ervaren dakwerker een eenvoudige klus aangezien Velux zelf al diverse montage- en hulpstukken voorziet.
Velux biedt zelfs technische fiches en installatiehandleidingen aan van elk type raam.
In principe zou u het zelf kunnen doen, maar uiteraard is hier toch wel enige vakkennis van bouwconstructies nodig om de plaatsing van een Velux dakraam tot in de puntjes af te werken.

Upgrade Huis
Upgrade Huis

Velux-ramen zijn qua prijs/kwaliteit ideaal om de waarde van uw woning te verhogen. Dit kan in de letterlijke zin van het woord zijn, wanneer u van plan bent om uw huis te verkopen; maar ook esthetisch en qua wooncomfort zijn Velux dakramen een prima investering waar u zeker 25 (hout) tot 40 jaar (kunststof) zorgeloos van kunt genieten.

Diverse
Diverse

Velux dakramen zijn de perfecte manier om meer ruimtegevoel te creƫren en zelfs de kleinste ruimtes licht en luchtig te laten aanvoelen.

Dankzij de verschillende soorten ramen, is er wal altijd een Velux die perfect bij uw woning past en zowel op korte als lange termijn een prima investering is.

Het assortiment van Velux bestaat niet enkel uit ramen, maar biedt een breed scala aan extra accessoires voor de plaatsing en uw persoonlijk comfort zoals bediening op afstand, mogelijkheid tot extra geluidswerend glas, speciale reparatie- en onderhoudskits en nog veel meer.

Velux installateur regio Izegem

Een Velux raam mag nog zo kwalitatief zijn, wanneer het niet goed geplaatst is of er gebruik gemaakt wordt van minderwaardige materialen zoals gootstukken of afdichtingssystemen, zal het eindresultaat niet de gewenste kwaliteit hebben.

Daarom kiezen wij, bij Dakwerken Izegem, voor ervaren plaatsers met een gedegen kennis en werken we uitsluitend met door Velux aangeraden materiaal.

Speel met de diverse mogelijkheden die Velux ramen bieden en maak er een uniek geheel van die zowel uw interieur als exterieur doet stralen. Kies voor een kantelraam in diverse delen of ga resoluut voor balkon- of terrasvensters die uw kamer overspoelen met licht en u een fantastisch uitzicht geven over de omgeving.

Voor een plat dak heb je de keuze tussen koepels en lichttunnels. Deze laatste kunt u overigens ook in een plat dak laten installeren.

Bij Velux hebben ze echt aan alles gedacht. Niet alleen zijn ze gespecialiseerd in dakramen, ze hebben ook een ruime keuze aan (rol)gordijnen, muggengaas en verduisteringssystemen. Ook biedt het merk verschillende soorten glas naargelang uw specifieke woonsituatie of eisen. Hierbij voldoet het glas steeds aan de wettelijke normen.

Bedien uw ramen met elektrische aandrijving of op afstand met de handige Smart Home app. Velux-ramen zijn niet alleen van topkwaliteit, het merk houdt ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid van hun installaties.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wenst u graag een gratis, vrijblijvende prijsofferte? Neem dan zeker contact met ons op.